tisdag 7 december 2010

Ja just ja

Kom på att jag glömde skriva om vaccinationen.

Framme hos veterinären så gick han före mig in, dock med lite tveksamhet och låg svans. Väl inne så höjdes svansen och han ville hälsa på alla människor där inne, lukta på alla dofter på golvet samt kolla in godishyllan. Medan jag stod och registrerade honom så hann han smaka på hörnet på en foderpåse. Hoppsan, tur det inte gjorde något. ^^

Jag vägde honom och han väger nu 7,1 kg.

Väl inne i rummet så lyfte jag upp honom på bordet. Mera lukta, hälsa på veterinären, äta godis så han märkte inte ens sprutan han fick. Ovetandes om vad som egentligen hänt gick han ut ur rumment med en aningen stolt hållning för att han ätit godis på ett bord, för det får man inte göra hemma.. Haha.. söt-nöten..

Vi fick även med oss ett valp-paket från hills med juniorfoder. Det blir bra som hundgodis det.

Mina föräldrar åker till fjälls torsdag-söndag. Jag blir kvar på hemmaplan jag eftersom jag jobbar fredag. *surar* Tror faktiskt att Kaizer ska få följa med de till fjällen. Plockar stygnen på torsdag så det kan vara en bra semester för honom att vara med lite lugnare hundar så det får läka lite till. Sedan tror jag att det är bra att jag får en helg själv med Lakki. Nyttigt för Lakki också!

Nu börjar 2:a perioden modo-hv71..

På återseende

2 kommentarer:

 1. Hej brorsan!
  Vad tuff du var som inte pep när du fick din hemska spruta! Jag försökte att inte pipa men kunde inte låta bli...som du skrev i min dagbok så var ju sprutan flera meter lång!!Nästa gång skall jag försöka vara som du för tanterna var ju trots allt så snälla!
  Kram Lexus

  SvaraRadera
 2. Härligt Lakki!

  Visst är jag rätt cool sen jag bytte stil till hiphoppare:)

  /Phoenix

  SvaraRadera