tisdag 28 december 2010

Tisdag

Hej Hej Hallåå! :-)

Idag är det tisdag och det har nu gått några dagar sedan julafton., ute har det blivit mildare också. Skönt! På torsdag åker jag och djuren till stugan i Klimpfjäll. Vi är 3 vuxna, 4 hundar, 1 katt och en massa packning som ska rymmas i en bil. Önska oss lycka till. ;-) Men det kommer bli riktigt skönt att åka dit. :-)

Igår va jag och hundarna ut till Jossas hästar. Jag tog Czamita i snöre i högerhanden och hundarna i koppel med vänsterhanden och traskade ut i bäcksvarta mörkret för att träna Lakki att bli van med hästar. Det gick hur bra som hellst, han koncentrerade sig mycket mer på allt runtomkring än på Czamita, och det är ett bra tecken. Jag ska fortsätta att låta han följa med då jag leder Czamita och har hundarna i koppel. Nästa steg blir att bara ta med Lakki på hästpromenad utan Kaizer och sedan att jag sitter upp och att någon annan går på backen. Jag har en plan iafl. :-)

Lakki han växer och frodas. 3 tokiga saker Lakki gör just nu:

*Han äälskar att vara i bur så då vi ska sova tar han sats utanför sovrummet och gör en mag-glidare in i buren. Samma sak då jag lämnar han på morgonen hos mina föräldrar så de ska slippa kliva upp då jag lämnar han på morgonen. Då tar han sats från hallen och skyndar sig in.

*Han kan ibland råka bita sig i tassen då han äter tuggben, då skriker han till, tittar på mig, vänder sig om och går ifrån, som om det var mitt fel.

*Han plogar snövägar, bara svansen sticker upp och det blir en fin gång-stig.


Annars har det inte hänt så jättemycket. Har blivit lite vardagslydnadsträning inne bara.


Lakki har stackars Kaizer som madrass


Tvätt av öronen

Hos mina föräldrar på julafton

Utsikt från deras hus över havet

Lite bus

Kallt va det denna dag

3 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Liten Lakki har ju fått riktiga öron sen jag såg honom sist. Är ju ingen baby längre:)

  SvaraRadera
 2. Hejsan hej hej hallå! ;)
  Han verkar tokcharmig, lilla lakritstrollet. :)

  SvaraRadera
 3. Marie med flock31 december 2010 15:12

  Kör försiktigt o Gott Nytt År!!!

  SvaraRadera