tisdag 9 november 2010

Välkommen Lakki!!

I måndags åkte vi å hämtade lilla Lakki från kennel Walkabout i Vallentuna. Jag och mamma hade sovit i Enköping hos Kina så det blev inte så jobbig resa för oss heller. Lakki sov hela tiden förutom kanske en timme då han mumsade på ett ben. Helt otroligt vad lugn och cool han var. Hemma så möttes vi av en förvånad Kaizer, han är som vanligt lugn och sansad och undrar mest vad han gjort för fel som har förjänat att ha en liten illbatting att dela sina leksaker med. (Han hade då glömt att han åt upp en halv ost nu då jag var borta hos pappa). Lakki undersökte huset, hittade en massa leksaker att leka med, åt mat, kissade ute och lekte lilte mer. Precis som han bott här läänge. Haha, snacka om att vara naturligt trygg. Bra jobb Maria!

Vi gick och lade oss tidigt, jag var så trött efter resan. Har ställt upp en bur bredvid sängen så vid 21.30 stängde jag in honom där. Ett litet pip sedan somnade han och även jag. Vaknade kl 5.30 då jag klev upp.. Lakki sov fortfarande. Jag gick och duschade å då hörde jag att han vaknat. Efter jag hade klätt på mig så gick jag ut med han och han både kissade och bajsade ute då. Helt otroligt att han sov så länge.

I morse så jagade han Aina lite runt köksgolvet. Han fick sej en smocka av henne, så nu ser man inte till Aina nåt. Men hon vänjer sig nog snart.

Sedan så har jag fått kolla Lakki och Kaizer lite då Kaizer äter ben och leker med leksaker. Lakki han stegar bara fram han och tar benet eller leksaken och då backar Kaizer. Dumma Kaizer som ska vara så snäll. Så nu får jag säga till Lakki och ge han en egen leksak så han lär sig att han inte får ta av Kaizer. Hoppas Kaiz börjar säga ifrån så han lär lilllebror lite folkvett. ;-)

Pappa har varit här å byggt lite på altanen. Hamrandet, sågandet med cirkelsåg mm bekommer inte Lakki något. Han vill gärna gå fram å kolla vad pappa gör för något och vill hjälpa till. Söt-nöt.

Nu ska jag passa på att se lite på tv för nu sover hundarna.

På återseende

Ps. Bilder finns i galleriet på http://www.lenashundliv.se/

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder!! Skönt att allt går bra!
  Kommer länka till er, så att övriga kullsyskon & andra kelpietokar kan läsa om era bravader!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hellö brorsan!

  Klart jag kommer och hjälper dig, jag är JÄTTEBRA på att bli arg när nån snor grejer av mig. Fast matte har sagt ifrån, jag får bara leka med Lakki :(. Men då kan ju du vila dig en stund, och sno nånting gott :-P

  SvaraRadera