söndag 22 juli 2012

Träning Träning...

Efter tävlingen i Piteå fick jag ny energi. Jag har fokuserat träningen på gungan och slalomen. Gungan har han haft svårt med sedan han råkade klämma tassen. Jag har alltid fått upp han på gungan men han har inte velat gått rakt på utn hoppat upp rakt i sidled. Så det har inte varit gungan i sej med nedslag och så. Utan det har varit att han är rädd för att hamna med tassen under igen.

Har åkt upp på torpet varannan-vartredje dag sen tävlingen och det har verkligen gett resultat. Gungan med tunnel efter och sen nöta nöta nöta.

Hemma så har jag ett 12-pinnars slalom, jag har nu satt fast bågar så han inte ska kunna gå fel och gå ut för tidigt, det fungerar jättebra. Han får göra slalomen vid flera pass om dagen, och det går så jäkla bra. Han kan nu söka upp slalomingången från svåra vinklar och behöver inget stöd från mig. Jag testade sist jag va på torpet att köra utan bågar, och det fungerade lika bra.

Ska åka upp måndag och tisdag denna vecka och träna. Roligt roligt!4 kommentarer:

 1. Fint slalom! Har du gjort bågarna själv eller köpt dem? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har köpt de av Sven Karlson på Agilityshop. :-) Riktigt bra!

   Radera
 2. Hej Lena,
  Maria Rick och jag bestämde tidigare i höst att vi skulle arrangera ett läger tillsammans i vår, som du säkert vet så mår inte Maria så bra så jag har lovat att ordna det praktiska. Har nu skrivit en inbjudan men behöver din mailadress, tacksam om du skickar den så att alla i L-kullen får denna inbjudan.
  Hälsningar
  Anette Johansson, Lilla Primtorpets Kennel

  PS, Kul att det finns en kelpie i mina hemtrakter också, jag är uppvuxen utanför Örnsköldsvik men åker hem lite då och då.

  SvaraRadera
 3. Du behöver naturligtvis min mailadress, den är lillaprimtorpet@punkt.se

  SvaraRadera