onsdag 9 mars 2011

Grattis Kaizer 7 år!

Idag är det Kaizers 7-års dag. Grattis också till Kaizers syskon, B-kullen. :-D

Det är helt sjukt vad tiden går fort, känns som det var nyss han var liten och en pain in the ass-hund. :-P Nu är han vuxen och sköter sig för det mesta exemplariskt, förrutom då han äter sånt han inte ska äta. Idag tillexempel lyfte han ner min diskade matlåda från diskbänken för att konstatera att det inte var nåt i den, då kommer min andra huligan och gör om matlådan till molekyler. Teamwork kallas det visst. Ogilla!

Hänt sedan sist då!?: Varit i Klimpfjäll över helgen, körde ca 30 mil med skoter där. Tränat hund, klubbmöten, jobbat, gjort färdigt gästrummet som nu ska inredas (foton kommer), promenerat, tränat på step in, gjort handlingslista till huset för pengar jag inte har mm...

Igår var jag och tränade med Linda och hennes Axa och Zeb. Kaizer var på G och hur rolig som hellst att träna. Allt gick i 120 knyck och för det mesta rätt, inge slams eller ofokus.. Vi hade en skit-kul träning tillsammans. Efter jag tränat Kaizer så fick Lakki komma ut. Det blev lite stanna kvar övningar, fot-position, sitt, ligg och stå och en massa kamp och bus med leksaker. Han var lös hela träningen och brydde sig inte om skällande och springande hundar bredvid. På slutet så tränade jag och Linda lite ringträning med Lakki och Axa. Märkte då att Lakki är mycket lydigare utan koppel än med koppel. Hmf. Måste nog ha koppel på honom oftare. Hemma så tar jag inte ens med mig koppel då jag går på promenad så detta måste bli ändring på!.

Har köpt ett nytt halsband till Lakki. Som ni som känner mig vet så gillar jag bling-bling-grejer. Så det blev halsband med diamanter. Fanns att beställa i färg också men jag tog lite neotralt. Nedan finns bild på hans halsband.

Mina föräldrar stannade i fjälls efter helgen och kommer hem idag så då har min storebror fått vare hundvakt medan jag jobbat. Han bor granne med våra föräldrar så hundarna är van att vara där ute och så, det har fungerat bra. Skickade ett sms idag till Magnus där jag skulle informera att jag gjort iordning mat till hundarna som de kan få vid 18 tiden. Så här blev det med T9:

Jag- Jag har gjort ordbok mat åt hunna som ni kan ge vid 18-tid.
Mange- Ok, men tror du de kan läsa den då??

Dumma ordjhälp då det blir fel. :-P
Blir lite tråkiga bilder idag men jag sittar vid en dator som jag inte har några bilder på. Nu ska jag försöka få tag på utställningsansvarig till öviks bruksutställning för att se om man kan efteranmäla. Egentligen skulle jag jobba den helgen, men det blir inte så nu så jag tänkte efteranmäla Lakki till den utställningen.

Baghera och Kaizer 8v gammal. <3

Lakkis nya halsband

6 kommentarer:

 1. GRATTIS på födelsedagen Kaizerapa! :)

  SvaraRadera
 2. Vad gulli Lakki är!!:) Måste få träffa honom snart!! Och dig såklart! Puss puss!

  SvaraRadera
 3. Grattis till dig med brollan, du ser ju inte en dag äldre ut på bilden ;) /Kenzo

  SvaraRadera
 4. Grattis Kaizer! Hoppas dagen vart super:)

  SvaraRadera
 5. Grattis Kaizer! Klart snygg-Lakki får pryda startsidan! :)

  SvaraRadera